adéu,CUCA2021
jul. 07.

Per sempre, Cuca


Fa uns dies ens va deixar la nostra estimada companya de viatge i amiga Cuca Campañà, una de les més grans entusiastes de l’esquí, les trobades amb i sense el club i tot allò que al capdavall ens uneix tant: la neu. Mai és d’hora per deixar aquest món si realment ens agrada viure’hi i sabem com somriure. Ja us podeu figurar que ella, sobretot ella, sabia fer-ho, i transmetre-ho. Estiguis on estiguis, que segurament serà allà dalt dels cims i les muntanyes més nevades, una abraçada. Sempre amb tu. Descansa en pau.

 

Hace unos días nos dejó nuestra querídisima compañera de viaje y amigo Cuca Campañà, una de las más grandes entusiastas del esquí, los encuentros con y sin el club y todo aquello que en el fondo nos une tanto: la nieve. Nunca es temprano para dejar este mundo si realmente nos gusta vivir en él y sabemos cómo sonreír. Ya os podéis imaginar que ella, sobre todo ella, sabía hacerlo, y transmitirlo. Estés donde estés, que seguramente será ahí arriba de los picos y las montañas más nevadas, un fuerte abrazo. Siempre contigo. Descansa en paz.

By xaviersf | Posted in INICIO, Noticias | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>