IMG_4338
gen. 27.

Baqueira 2014, un Nacional molt internacional

El camí a Baqueira2015 s’està consolidant. El Nacional a l’Hotel Montarto aquest final de gener 2014 ha estat de somni: més d’una dotzena de membres i amics associats vam poder disfrutar d’una de les estacions del pirineu més ben preparades per a l’esport blanc. Després d’un divendres de nevada espectacular i un dissabte amagat pels núvols i la pluja, esquiar amb un bon sol el diumenge i la carrera preparada de manera excel·lent pels amics de Baqueira-Beret van fer valer la pena haver assistit a aquesta sessió de preparació per al març a Chambery (Suïssa) i, l’any vinent, l’encontre internacional català. Us hi esperem!

By xaviersf | Posted in Apuntes blancos | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>